För oss som spelar Age of Sigmar i Sverige
 
HemBli medlemLogga in

Dela | 
 

 "Gör-jag-rätt" BattleReport

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
z3bb3



Antal inlägg : 33
Registreringsdatum : 17-01-03

InläggRubrik: "Gör-jag-rätt" BattleReport   sön feb 12, 2017 5:21 pm

Jag kommer tyvärr inte kunna åka på 'Onslaugt VI',
men däremot så har vi planerat in att spela, jag och en annan nybörjare,
nästa helg.

Min son ville väldigt gärna göra ett Youtubefilm, så jag tänkte göra en BattleReport med honom för att se så att jag har greppat reglerna.
Tyvärr så tröttnade min son drygt 5min in i filmen, men jag fortsatte en bit till, just för att se/visa ifall jag har missförstått allt.

Om någon här kan bortse från att jag till större delen spelar helt själv, och om någon orkar titta igenom filmen, så får ni väldigt gärna komma med feedback på om jag förstått / inte förstått reglerna.

(det är inte en färdig battlereport, utan den går till ~runda 2).

---
Hitills vet jag att:

*modellerna är på fyrkantiga baser
* bordet är 4x4' (inte 6x4' )
* jag missade att slå för vem som börjar runda 2.

Jag är osäker på:

* Får jag skjuta ifrån close combat & får jag i så fall skjuta på andra enheter?
* Får jag bara vandra ur close combat och charga in igen, för chargebonusar?

---

Filmerna finns här, och är ~9min, ~10min + ~6min:

1
https://youtu.be/qqoxSN9Y-VY

2
https://youtu.be/GqDdl11g2Ow

3
https://youtu.be/tZHbt-Kr0cc

Till överst på sidan Gå ner
Flogger
Admin
Admin
avatar

Antal inlägg : 31
Registreringsdatum : 16-09-13
Ålder : 29
Ort : Jönköping

InläggRubrik: Sv: "Gör-jag-rätt" BattleReport   mån feb 13, 2017 9:11 am

Inte sett filmerna men på dina frågor:

JA, du får skjuta in och ut or close combat och även skjuta ut på andra enheter.

NEJ, om du väljer att göra en retreat får du inte charga den rundan igen utan din retreat är din move denna rundan.
Till överst på sidan Gå ner
Middle
Admin
Admin
avatar

Antal inlägg : 40
Registreringsdatum : 16-09-13
Ort : Norrahammar

InläggRubrik: Sv: "Gör-jag-rätt" BattleReport   mån feb 13, 2017 11:16 am

Flogger skrev:
Inte sett filmerna men på dina frågor:

JA, du får skjuta in och ut or close combat och även skjuta ut på andra enheter.

NEJ, om du väljer att göra en retreat får du inte charga den rundan igen utan din retreat är din move denna rundan.

Om inte enhet har nån regel som säger du får göra en charge efter retreat. Vet att nån skaven unit har de.
Till överst på sidan Gå ner
http://aoss.swedishforum.se
Sponsored content




InläggRubrik: Sv: "Gör-jag-rätt" BattleReport   

Till överst på sidan Gå ner
 
"Gör-jag-rätt" BattleReport
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Age Of Sigmar :: Battle reports-
Hoppa till: